Het kantoor

Het kantoor

RIJKHOFF | DE HEER ADVOCATEN

Rijkhoff | De Heer Advocaten behartigt belangen in uiteenlopende zaken op elk moment van het proces. Wat Rijkhoff | De Heer Advocaten daarbij belangrijk vindt is dat u zich in uw zaak gehoord en gesteund voelt. Uw belang is ons uitgangspunt.

Wij hechten grote waarde aan bereikbaarheid en transparantie. U heeft op ieder moment recht op deskundige bijstand, hoe groot of klein uw zaak ook is. Daarom zijn wij zowel binnen als buiten kantooruren bereikbaar per telefoon, e-mail, whats-app en sms. Dit is 24/7, want als er nood aan de man is moet u ons direct kunnen spreken.

Bovendien is de eerste bespreking op kantoor altijd vrijblijvend en kosteloos. Tijdens deze bespreking kijken wij samen naar uw zaak en zullen wij uw mogelijkheden en de daaraan verbonden voorwaarden doornemen. De gemaakte afspraken worden schriftelijk bevestigd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

GEFINANCIEERDE RECHTSBIJSTAND

Wij verlenen rechtsbijstand op betalende basis en op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel “pro deo” of “toevoeging” genoemd.

Met behulp van uw gegevens vragen wij deze toevoeging voor u aan. Aan de hand van uw inkomen gaat de Raad voor Rechtsbijstand na of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Kijk voor meer informatie, waaronder de inkomenseisen en de hoogte van de eigen bijdrage, op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

BIJSTAND OP BASIS VAN UURTARIEF

Komt u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking, dan staan wij u bij op betalende basis. Rijkhoff | De Heer Advocaten hanteert een uurtarief van € 200 exclusief B.T.W. Aan de hand van de geschatte tijd in uw zaak geven wij u op voorhand een indicatie. Ook is het mogelijk uw belangen op basis van een vast bedrag te behartigen.

VESTIGING

De locatie in Almere is bewust gekozen. Een ruim opgezet kantoor. Centraal gelegen waardoor wij flexibel kunnen werken door heel het land. Het kantoor is gelegen aan de Spoordreef 24. Het station Almere Centrum is op loopafstand. Klik hier voor al onze contactinformatie.