Advocaten

Advocaten

Rijkhoff | De Heer Advocaten bestaat uit mevrouw mr. Rijkhoff en de heer mr. de Heer. Gedreven door een passie voor het recht en het behartigen van belangen zijn wij advocaten die in elke zaak de onderste steen bovenhalen. Zowel op papier als in de rechtszaal gaan wij de strijd aan waarbij alle registers voor u worden opengetrokken. Daarbij hechten wij grote waarde aan duidelijke taal en persoonlijke benadering.

Wij worden graag uitgedaagd. Dat geldt niet alleen in de behandeling van een zaak, maar ook wat betreft onze kennis: Wij houden de laatste ontwikkelingen bij, zijn lid van vakverenigingen en blijven up to date door cursussen te volgen.

| Mr. Rijkhoff

De advocatuur sluit naadloos aan op de persoonlijkheid van mr. Rijkhoff.
“Ik vind een weg, of ik maak er één” is een gezegde dat haar werkwijze typeert. Na een leerzame tijd bij een gespecialiseerd strafrecht kantoor in Almere koos zij er in september 2019 voor haar werkzaamheden voort te zetten onder Rijkhoff | De Heer Advocaten.

Mr. Rijkhoff is gespecialiseerd in het strafrecht in de breedste zin van het woord. Zij houdt zich voornamelijk bezig met (complexe) geweldszaken, drugsdelicten en georganiseerde criminaliteit. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan in zaken waarbij sprake is van een overtreding van de Weg- en Verkeerswet en kan zij u helpen wanneer uw rijbewijs in beslag is genomen. Ook minderjarige verdachten en gedetineerden met een klachtprocedure zijn bij haar aan het juiste adres. Mr. Rijkhoff bijt zich vast in iedere zaak en laat niet meer los, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Mr. Rijkhoff is aangesloten bij de Orde van Advocaten. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrecht Advocaten.

R.G.M. Rijkhoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

| Mr. de Heer

Reeds op jonge leeftijd wist mr. de Heer dat hij advocaat wilde worden. Hij is een gedreven, ambitieuze advocaat die met niets minder genoegen neemt dan het maximaal haalbare. Na enkele jaren te hebben gewerkt binnen zijn eigen kantoor De Heer Advocatuur besloot hij in september 2019 zijn werkzaamheden uit te breiden onder Rijkhoff | De Heer Advocaten.

Zijn specialiteit ligt in het sociaal-zekerheidsrecht en het (jeugd) strafrecht. Meer in het bijzonder is mr. De Heer vakkundig op het gebied van bijstandsuitkeringen. Binnen het strafrecht houdt hij zich voornamelijk bezig met het commune strafrecht (vermogens-, gewelds- en zedendelicten), en VOG-zaken. Mr. De Heer heeft hart voor de zaak en wordt omschreven als betrokken en bekwaam.

Mr. De Heer is aangesloten bij de Orde van Advocaten.

T. de Heer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.